KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Voleybol | Bursaspor 1 - 3 Yeni Hendek

27 Ocak 2013 | 18:56

1 yorum

6686 okunma

Sezonun ikinci yarısının ilk maçında Filenin Timsahları, Yeni Hendekspor'u Çekirge Spor Salonu'nda konuk etti.

Sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi Y.Hendek takımı 3-0 kazanmıştı.

Çekirge Spor Salonu'nda mücadeleyi 150 kişilik taraftar topluluğu takip etti.

Yeni Transfer Ezgi

Bursaspor bayan voleybol takımımızın yeni transferi Ezgi Akbaş bugünkü mücadelede forma giydi. Balıkesir Belediyespor'dan transfer edilen Ezgi, pasör mevkiinde görev yapıyor.

Karşılaşmaya konuk ekip etkili servis atışları ile başladı. Sporcularımız etkili servisleri karşılaşmakta zorlanınca ilk teknik molaya Yeni Hendek takımı 8-3 önde girdi. Oyundaki üstünlüğünü setin ikinci bölümünde de sürdüren Y.Hendekspor farkı açtı ve ikinci teknik molaya 16-7 önde girdi. Sporcularımız setin son bölümünce Y.Hendekli sporcuların servislerini karşılaşmakta güçlük çekmeye devam edince oyundan iyice düştüler ve 17 dakika süren ilk seti 25-12 kaybettiler.

Karşılaşmanın ikinci setine de konuk ekip iyi başladı. Etkili smaçları karşılamakta güçlük çeken takımımız ilk teknik molaya 8-3 mağlu girdi. Setin ikinci bölümünde sporcularımız etkili servis ve hücumlar ile bir ara 13-12 üstünlüğü ele geçirse de Y.Hendek 2.teknik molaya 16-14 girmesini başardı. Setin son bölümleri büyük bir çekişmeye sahne oldu. 22-19 mağlup durumdan skoru eşitleyen sporcularımız son bölümde hatalar yapınca bu seti de 25-22 kaybetti.

Maçın 3.setine takımımız iyi başladı. Etkili hücum ve servisler kullanan takımımız birinci teknik molaya 8-4 önde girdi. Setin ikinci bölümünde karşılıklı sayılar ile farkı koruyan takımımız ikinci teknik molaya 16-11 önde girdi. Setin son bölümünde de oldukça etkili olan sporcularımız seti 25-19 alarak skoru 1-2'ye getirdiler.

Karşılaşmanın 4.seti ise başa baş bir mücadele ile başladı. Karşılıklı alanın sayılarla ilk teknik molaya konuk ekip 8-7 önde girdi. İkinci bölümde de çekişme devam etti. İkinci teknik molaya Y.Hendek takımı 16-15 önde girdi. Çekişme son ana kadar devam etti. Son anlarda dikkatli olan taraf Yeni Hendek 32 dakika süren seti 28-26 maçı da 3-1 kazanmasını başardı.

SALON: Çekirge
HAKEMLER: Metin Açıkgöz, Ramazan Böcük

BURSASPOR: Nurşah Anavatan, Buse Özden, Özge Özkan, Ezgi Akbaş, Elif Aydın, Selin Eroktay , (Libero: Özge Sabırlı)
YEDEKLER: Özge Sabırlı, Aylin Avcı, Sıla Tanyeli, Aslı Maden, Sıla Cantürk, Özge Şentürk,

Y.HENDEK: Kübra Alma, Gizem Tan, Betül Dinç, Gülşah İrden, Esma Yaşar, Pelin Alma, (Libero: Ebru Özsemerci)
YEDEKLER: Elmas Cesur, Edanur Bayraklı, Ecren Akbal, Betül Karakaş, Gamze Cesur,

SETLER: 12-25, 22-25, 25-19, 26-28
SÜRE: 17 Dk., 25 Dk, 23 Dk.32

 Bursaspor.org.tr

    • olcay16  
    28 Ocak 2013 | 19:06
    hendek de okuyorum ufak çocukların hepsi kızlar voleybol erkekler futbola gidio gitmeyen çocuk yok gerçekden iyi sporcular çıkartıyolar mustafa pekdemekde hendeklidir.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR